Cyanogen anunță faptul că un build bazat pe Android Lollipop este testat În acest moment pentru modelul OnePlus One

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 811 ori
<b>Cyanogen anunță faptul că un build bazat pe Android Lollipop este testat În acest moment pentru modelul OnePlus One</b>După ce acum câteva zile producătorul chinez OnePlus anunța faptul că numele primul ROM dezvoltat in-house va fi OxygenOS, astăzi prin intermediul platformei de socializare Twitter aflăm că Cyanogen pregătește lansarea un build bazat pe Android...

După ce acum câteva zile producătorul chinez OnePlus anunța faptul că numele primul ROM dezvoltat in-house va fi OxygenOS, astăzi prin intermediul platformei de socializare Twitter aflămCyanogen pregătește lansarea un build bazat pe Android 5.0 Lollipop ce va sosi pentru modelul One.

Mai precis, ni se dezvăluie faptul că pachetul software CyanogenMod CM12 este în acest moment testat, urmând ca ulterior versiunea finală să fie disponibilă publicului. Din câte știți, situația dintre OnePlus și Cyanogen nu este una prea roz, asta după ce în luna decembrie a anului trecut un scandal iscat în India a avut ca urmare oprirea vânzărilor de OnePlus One.

Astfel, compania chineză a luat decizia să dezvolte un ROM propriu, modalitate prin care parteneriatul dintre aceștia și Cyanogen se va încheia. Totodată, de curând am remarcat și faptul că terminalele One nu mai sosesc cu logo-ul Cyanogen aplicate pe carcasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×