Fyuse este o aplicație foto și de socializare foarte interesantă, disponibilă pe Android și iOS

2.713 ori
<b>Fyuse este o aplicație foto și de socializare foarte interesantă, disponibilă pe Android și iOS</b>Fyuse este o aplicație interesantă pentru Android, una axată pe fotografiere, partajare și socializare. Ea extinde conceptul de selfie și de fotografii cu atmosfera locului în care vă aflați. &nbsp; în mare e vorba despre o panoramare și GIF-uri...

Fyuse este o aplicație interesantă pentru Android, una axată pe fotografiere, partajare și socializare. Ea extinde conceptul de selfie și de fotografii cu atmosfera locului în care vă aflați.

în mare e vorba despre o panoramare și GIF-uri pentru diferitele locuri vizitate, după cum ne arată și clipul de mai jos. Aplicația e disponibilă gratuit și o găsiți și în App Store , nu doar Play Store. Creatorul softului, Fyusion Inc descrie softul drept unul de "fotografie spațială", care îi permite utilizatorului să captureze și să partajeze reprezentări interactive ale lumii din jur.

Ideea este de a trece peste "învechita" fotografie 2D și a partaja ceva mai mult. Astfel rezulta panorame dinamice, selfie-uri imersive și imagini cu vedere la 360 de grade. Fyuse vine cu integrare Facebook și web, are propria sa galerie și rețea de socializare. Veți avea nevoie de minim Android 4.3 pe terminalele voastre, cel puțin o cameră cu rezoluție 720p și senzori că giroscop, accelerometru și gravity sensor. Puteti crea si fotografii 3D si aveti o functie Echo, care functioneaza ca un retweet in mediul de socializare.

Se pare că terminalele cu Android 5.0 ar avea probleme cu această aplicație din păcate...

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×