Nexus 6 disecat de experții de la iFixit, gigantul e relativ ușor de reparat

741 ori
<b>Nexus 6 disecat de experții de la iFixit, gigantul e relativ ușor de reparat</b>Dacă Nexus 9 nu prea e ușor de reparat, conform disecției iFixit, lucrurile stau ceva mai bine pentru celălalt model Nexus apărut în această toamnă. E vorba despre telefonul Google Nexus 6, cel produs de către Motorola și pe care îl așteptăm...

Dacă Nexus 9 nu prea e ușor de reparat, conform disecției iFixit, lucrurile stau ceva mai bine pentru celălalt model Nexus apărut în această toamnă. E vorba despre telefonul Google Nexus 6, cel produs de către Motorola și pe care îl așteptăm și noi în teste cât de curând.

Băieții de la iFixit au disecat cu grijă acest model și au descoperit că e destul de ușor de reparat. El a primit scorul de 7 din 10 la capitolul "ușurință de reparare", în vreme ce Nexus 9 primise un 3. Avantajele lui Nexus 6 sunt reprezentate de faptul că diferiții conectori și componentele modulare (camere, butoane, jackuri) sunt ușor de înlocuit. în plus tot terminalul folosește același tip de șurub, deși e vorba de unul neobișnuit, T3.

Nexus 6 disecat de experții de la iFixit, gigantul e relativ ușor de reparat

Multe șuruburi fixează zona mediană, dar soluția e acceptabilă, față de una ce abuzează de lipici sau materiale adezive și clipsuri speciale. Există și neajunsuri, precum bateria atașată cu adeziv, iar componente ca slotul SIM sau difuzorul sunt îmbinate direct cu placa de bază, fiind dificil de înlocuit. și ecranul e destul de greu de înlocuit odată spart, dar avantajele întrec dezavantajele în acest caz.

Nexus 6

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×