CyanogenMod 7, disponibil acum pe 30 de terminale Android!

Autor:  | Publicat în:  Android 2.161 ori
<b>CyanogenMod 7, disponibil acum pe 30 de terminale Android!</b>CyanogenMod 7, cel mai celebru mod bazat pe Android este acum disponibil în sfârșit într-o variantă finalizată, după ce a trecut prin fazele alpha, beta și release candidate. Noul CyanogenMod suportă peste 30 de terminale Android, printre care...

CyanogenMod 7, cel mai celebru mod bazat pe Android este acum disponibil în sfârșit într-o variantă finalizată, după ce a trecut prin fazele alpha, beta și release candidate. Noul CyanogenMod suportă peste 30 de terminale Android, printre care și HTC Tattoo, HTC Desire HD, HTC Hero, Nexus S, dar și tablete precum Viewsonic GTab.

Puteți descărca software-ul de aici, rezultatul a 4 luni de muncă și nopți nedormite ale dezvoltatorului Cyanogen, plus cei care l-au ajutat prin contribuțiile lor. CM7 se bazează pe Android 2.3.3 și păstrează cele mai apreciate funcții din CM6, rezolvând bugurile acestuia, iar dacă descoperiți unul nou, sunteți invitați să postați despre el aici.

Există și câteva funcții din CyanogenMod 6 care nu au fost incluse în noua versiune, dar ele vor sosi în CM 7.1, ne promite Cyanogen. Pentru a instala software-ul aveți nevoie de ROM Manager și de un terminal Android rootat, dar despre asta mai multe detalii aici. Rețineți că aveți nevoie de backup dacă faceți trecerea de la CM6 la CM7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×