Primul telefon dual core LG lansat de Vodafone România pe 12 aprilie!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.972 ori
<b>Primul telefon dual core LG lansat de Vodafone România pe 12 aprilie!</b>Mâine la ora 16.30, la sediul Vodafone (Piata Charles de Gaulle nr 15), Vodafone România va realiza o premieră, lansând primul telefon dual core de la LG pe piața românească. Terminalul este de asemenea primul model de handset cu procesor dual core...

Mâine la ora 16.30, la sediul Vodafone (Piata Charles de Gaulle nr 15), Vodafone România va realiza o premieră, lansând primul telefon dual core de la LG pe piața românească. Terminalul este de asemenea primul model de handset cu procesor dual core disponibil pe piața internațională, încă de la începutul anului.

Anunțat la CES 2011 în Las Vegas, terminalul vine cu un procesor Nvidia Tegra 2 de 1 GHz, iar dotările sale includ și un ecran WVGA touch de 4 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. în plus, smartphone-ul prezintă o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, capabilă de captură 1080p, în vreme ce în partea din față se află o cameră de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri.

LG Optimus 2X rulează deocamdată Android 2.2 Froyo, dar suntem siguri că actualizarea la Gingerbread va sosi cât de curând. Bateria sa oferă până la 7 ore și 50 de minute de convorbiri și până la 400 de ore de funcționare în standby. Prețul noului LG nu este cunoscut și așteptam cu nerăbdare să avem un astfel de model în teste!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×