CyanogenMod 9 acum cu detalii: vești proaste despre suportul pentru cameră, modele mai multe suportate În curând!

1.460 ori
<b>CyanogenMod 9 acum cu detalii: vești proaste despre suportul pentru cameră, modele mai multe suportate În curând!</b>Unul dintre cei mai populari dezvoltatori din universul Android, Steve Kondik aka Cyanogen tocmai a oferit detalii despre următorul release de ROM care îi poartă numele, CyanogenMod 9. în vreme ce majoritatea posesorilor de terminale Android cu ROM...

Unul dintre cei mai populari dezvoltatori din universul Android, Steve Kondik aka Cyanogen tocmai a oferit detalii despre următorul release de ROM care îi poartă numele, CyanogenMod 9. în vreme ce majoritatea posesorilor de terminale Android cu ROM modificat folosesc CyanogenMod 7 sau soluții alternative, toată lumea îl așteaptă pe CM9. Despre acesta a scris chiar Steve, pe blogul său personal.

Dacă nu mă înșel, ultima oară când am verificat Kondik lucra la Samsung și mă mir că dezvoltatorul mai are timp și de proiectul său faimos. Aflați că CyanogenMod 9 include Android 4.0 Ice Cream Sandwich și funcțiile sale, iar problema întâmpinată de cei care lucrează la acest ROM pare a fi cea de cameră, iar driverele de imagine par a pune probleme de această dată. Steve a afirmat că preferă să amâne lansarea lui CM9 pentru anumite device-uri, decât să îl lanseze fără suport pentru cameră.

Postarea lui Cyanogen include și vestea că au fost eliminate componentele CMParts, dezvoltatorii incorporând setările unice și incluse în acest ROM direct în setările principale. Se merge aici pe o experiență cât mai user-friendly și pe o îmbinare a funcțiilor din CM cu cele din Android ICS. Tot ce pot să sper e că dezvoltatorii vor rezolva problemele cu driverele și ne vor oferi Android 4.0 în CM9 cât mai rapid, deoarece actualizările oficiale la noul Android par a mai avea de așteptat pe modelele HTC sau Samsung, de exemplu.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×