HP recunoaște buba: a livrat tablete TouchPad cu Android; Oferă acum codul sursă Android pentru TouchPad

1.365 ori
<b>HP recunoaște buba: a livrat tablete TouchPad cu Android; Oferă acum codul sursă Android pentru TouchPad</b>Probabil că nu mai țineți minte, dar e important să vă reamintesc că la un moment dat au existat câțiva cumparatori de tableta HP TouchPad care s-au trezit că au primit prin curier varianta cu Android a tabletei. Cum HP nu avea așa ceva în...

Probabil că nu mai țineți minte, dar e important să vă reamintesc că la un moment dat au existat câțiva cumparatori de tableta HP TouchPad care s-au trezit că au primit prin curier varianta cu Android a tabletei. Cum HP nu avea așa ceva în portofoliu, iar TouchPad rula prin excelenta WebOS, deci această întâmplare nu avea explicație. HP a negat tot inițial, asta până azi, când a recunoscut tot.

Se pare că uriașul producător de computere avea o divizie care lucra simultan la dezvoltarea lui Android pentru TouchPad, în paralel cu divizia care lucra la webOS. Acum că webOS s-a stins, HP a considerat că este cazul să ofere codul sursă pentru Android pe TouchPad. Astfel, băieții de la CyanogenMod se vor apuca de treabă mai cu sport, asta după ce au dezvoltat săptămâni bune ROM-uri cu Honeycomb sau Ice Cream Sandwich la pachet. E parcă puțin răutăcios din partea HP să lase dezvoltatorii să se chinuie atâtea săptămâni fără să le ofere codul oficial.

Ar fi fost poate mai bine să se întâmple acest lucru atunci când tableta era disponibilă la prețul de 99 de dolari și se vindea ca pâinea caldă, pe măsură ce HP dorea să scape de unitățile rămase. în orice caz, norocoșii care au cumpărat device-ul au un motiv să se bucure: vor primi în curând o actualizare cât mai aproape de una oficială, folosind codul oferit de producătorul tabletei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×