CyanogenMod 9 beta aduce Android Ice Cream Sandwich pe Galaxy S, alpha pe Nexus S

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.490 ori
<b>CyanogenMod 9 beta aduce Android Ice Cream Sandwich pe Galaxy S, alpha pe Nexus S</b>După cum probabil știți deja, Steve Kondik și echipa care care lucrează la ROM-ul CyanogenMod, au acum o vesiune care include și Android Ice Cream Sandwich. Este vorba despre CyanogenMod 9, ajuns acum în faza beta pe Galaxy S și alpha pe Nexus S....

După cum probabil știți deja, Steve Kondik și echipa care care lucrează la ROM-ul CyanogenMod, au acum o vesiune care include și Android Ice Cream Sandwich. Este vorba despre CyanogenMod 9, ajuns acum în faza beta pe Galaxy S și alpha pe Nexus S.

Kondik promisese că va începe lucrul la noul CyanogenMod de îndată ce codul sursă al lui Ice Cream Sandwich va fi pus la dispoziție de către Google. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și acum avem la dispoziție un ROM personalizat cu Android 4.0 la pachet, disponibil pe cel mai popular telefon cu Android al anului trecut, Galaxy S.

Ambele versiuni de CyanogenMod (pentru Nexus S și Galaxy S) sunt destul de stabile, dar elementele de personalizare nu sunt complet finisate. Versiunea lui Galaxy S nu vine cu suport pentru captura video sau criptare, în vreme ce Nexus S nu primește funcția MMS și are probleme la capitolul video. Era de așteptat ca aceste două modele să fie privilegiate în primirea lui ICS, cel puțin neoficial, ele având în spate atât un număr mare de fani, cât și de dezvoltatori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×