Motorola Droid 4 versus Droid RAZR: duel terminat la egalitate?

931 ori
<b>Motorola Droid 4 versus Droid RAZR: duel terminat la egalitate?</b>Deja informațiile despre Motorola Droid 4 au împânzit webul și e ca și cum acest terminal ar fi fost deja lansat. Se pare că vom avea de-a face cu o versiune cu tastatura glisantă a lui Droid RAZR în cazul acestui nou-venit, care este chiar...

Deja informațiile despre Motorola Droid 4 au împânzit webul și e ca și cum acest terminal ar fi fost deja lansat. Se pare că vom avea de-a face cu o versiune cu tastatura glisantă a lui Droid RAZR în cazul acestui nou-venit, care este chiar comparat cu noul RAZR în imaginea de mai jos.

Tabelul era de fapt mai mare și le includea și pe Droid 2 Global și pe Droid, 3 de dragul evoluției terminalelor Motorola în ultimii ani. De remarcat faptul că Motorola Droid 4 și Droid RAZR sunt ambele terminale 4G LTE, cu 1 GB RAM, Android 2.3 Gingerbread, camere frontale HD pentru videoconvorbiri și baterii de 1785, respectiv 1780 mAh.

și procesorul îl au în comun smartphone-urile: un dual core de 1.2 GHz, în vreme ce prima diferență apare la capitolul ecran, un qHD de 4 inchi pe Droid 4 și un Super AMOLED Advanced de 4.3 inchi pe RAZR. Camerele video de 8 megapixeli sunt identice, iar Droid 4 oferă bonus și o tastatură glisantă cu 5 rânduri și cu iluminare. Dacă ar fi să alegeți între aceste modele ce ați alege?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×