Motorola Droid 4 versus Droid RAZR: duel terminat la egalitate?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 864 ori
<b>Motorola Droid 4 versus Droid RAZR: duel terminat la egalitate?</b>Deja informațiile despre Motorola Droid 4 au împânzit webul și e ca și cum acest terminal ar fi fost deja lansat. Se pare că vom avea de-a face cu o versiune cu tastatura glisantă a lui Droid RAZR în cazul acestui nou-venit, care este chiar...

Deja informațiile despre Motorola Droid 4 au împânzit webul și e ca și cum acest terminal ar fi fost deja lansat. Se pare că vom avea de-a face cu o versiune cu tastatura glisantă a lui Droid RAZR în cazul acestui nou-venit, care este chiar comparat cu noul RAZR în imaginea de mai jos.

Tabelul era de fapt mai mare și le includea și pe Droid 2 Global și pe Droid, 3 de dragul evoluției terminalelor Motorola în ultimii ani. De remarcat faptul că Motorola Droid 4 și Droid RAZR sunt ambele terminale 4G LTE, cu 1 GB RAM, Android 2.3 Gingerbread, camere frontale HD pentru videoconvorbiri și baterii de 1785, respectiv 1780 mAh.

și procesorul îl au în comun smartphone-urile: un dual core de 1.2 GHz, în vreme ce prima diferență apare la capitolul ecran, un qHD de 4 inchi pe Droid 4 și un Super AMOLED Advanced de 4.3 inchi pe RAZR. Camerele video de 8 megapixeli sunt identice, iar Droid 4 oferă bonus și o tastatură glisantă cu 5 rânduri și cu iluminare. Dacă ar fi să alegeți între aceste modele ce ați alege?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×