Data de lansare a lui iPhone 6 confirmată de manualul său? 9 septembrie apare pe ecran!

801 ori
<b>Data de lansare a lui iPhone 6 confirmată de manualul său? 9 septembrie apare pe ecran!</b>După ce am văzut cutia lui iPhone 6 cu ceva vreme în urmă și în ultimele săptămâni am văzut îndeaproape și bateria și alte componente ale terminalului, azi aruncăm o privire asupra presupusului sau manual. Aparent, acesta dezvăluie și data...

După ce am văzut cutia lui iPhone 6 cu ceva vreme în urmă și în ultimele săptămâni am văzut îndeaproape și bateria și alte componente ale terminalului, azi aruncăm o privire asupra presupusului sau manual. Aparent, acesta dezvăluie și data de lansare a handsetului.

Cei de la nowhereelse.fr au publicat imaginea, primită de la o sursă. E vorba despre manualul quick start pentru noul iPhone, care oferă informații cu privire la utilizarea butoanelor sale. E deja o tradiție de mulți ani ca producătorii de terminale mobile să plaseze data lansării pe ecranul handsetului în toate imaginile oficiale, inclusiv în manual. în acest caz pe ecranul lui iPhone 6 din manual apare 9 septembrie, dată vehiculata deja de ceva vreme prin presa.

Data de lansare a lui iPhone 6 confirmată de manualul său? 9 septembrie apare pe ecran!

Asta înseamnă că de azi în fix 2 săptămâni ne vom pregăti pentru conferința lui Tim Cook și Phil Schiller, în care vom afla cât de cool este noul iPhone, cum ne va schimba el viața și Jony Ive ne va spune ce mult s-a muncit la realizarea carcasei sale. Sursa acestei imagini dezvăluie și că ambalajul lui iPhone 6 va fi la fel de minimalist că ghidul quick start: o cutie albă și simplă, cu numele iPhone 6 imprimat și fără nici o fotografie sau informație pe cutie.

Ca de obicei, privim cu precauție informațiile și ne așteptam măcar la o pată de culoare pe ambalajul handsetului...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×