De cate ori v-ati pierdut telefonul?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.128 ori
<b>De cate ori v-ati pierdut telefonul?</b>E oficial: britanicii sunt pe primul loc...cand vine vorba de pierdut sau stricat telefoane mobile. Nici romanii nu sunt departe si ne gandim doar la scenele comune pentru meciurile de fotbal autohtone, in timpul carora brichete si telefoane mobile zboara...

E oficial: britanicii sunt pe primul loc...cand vine vorba de pierdut sau stricat telefoane mobile. Nici romanii nu sunt departe si ne gandim doar la scenele comune pentru meciurile de fotbal autohtone, in timpul carora brichete si telefoane mobile zboara pe gazon.

Conform rezultatelor unui studiu efectuat recent in Marea Britanie, in jur de 4.5 milioane de terminale mobile, sunt pierdute sau stricate in fiecare an in Regatul Unit. Situatiile variaza de la telefoane uitate in autobuze sau puburi, la cele puse din greseala in masinile de spalat. O cifra impresionanta este reprezentata de telefoanele scapate in toaleta in fiecare an: 855.000. In total vorbim de peste 342 de milioane de lire sterline duse pe Apa Sambetei.

Acelasi studiu sustine ca barbatii au o mai mare tendinta de a pierde telefoane mobile decat femeile, iar varsta nu este un factor hotarator, avand in vedere ca 16% din persoanele de peste 55 de ani au declarat ca si-au pierdut sau stricat terminalele mobile, in comparatie cu 40% din cei sub 34 de ani. Daca numarul de terminale scapate in toaleta vi se parea impresionant, va trebui sa aflati ca, tot in Marea Britanie, 800.000 de telefoane mobile au fost furate anul trecut. De aceea s-a pus la punct un serviciu online care permite utilizatorilor sa isi faca un backup la datele de pe telefonul mobil - www.zyb.com .

Romanii sunt probabil campioni ai furtului de telefoane mobile, iar piata mobila este in crestere constanta, devenind destul de dese cazurile in care o persoana cu venit minim pe economie poseda 2 telefoane.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×