De cate ori v-ati pierdut telefonul?

2.227 ori
<b>De cate ori v-ati pierdut telefonul?</b>E oficial: britanicii sunt pe primul loc...cand vine vorba de pierdut sau stricat telefoane mobile. Nici romanii nu sunt departe si ne gandim doar la scenele comune pentru meciurile de fotbal autohtone, in timpul carora brichete si telefoane mobile zboara...

E oficial: britanicii sunt pe primul loc...cand vine vorba de pierdut sau stricat telefoane mobile. Nici romanii nu sunt departe si ne gandim doar la scenele comune pentru meciurile de fotbal autohtone, in timpul carora brichete si telefoane mobile zboara pe gazon.

Conform rezultatelor unui studiu efectuat recent in Marea Britanie, in jur de 4.5 milioane de terminale mobile, sunt pierdute sau stricate in fiecare an in Regatul Unit. Situatiile variaza de la telefoane uitate in autobuze sau puburi, la cele puse din greseala in masinile de spalat. O cifra impresionanta este reprezentata de telefoanele scapate in toaleta in fiecare an: 855.000. In total vorbim de peste 342 de milioane de lire sterline duse pe Apa Sambetei.

Acelasi studiu sustine ca barbatii au o mai mare tendinta de a pierde telefoane mobile decat femeile, iar varsta nu este un factor hotarator, avand in vedere ca 16% din persoanele de peste 55 de ani au declarat ca si-au pierdut sau stricat terminalele mobile, in comparatie cu 40% din cei sub 34 de ani. Daca numarul de terminale scapate in toaleta vi se parea impresionant, va trebui sa aflati ca, tot in Marea Britanie, 800.000 de telefoane mobile au fost furate anul trecut. De aceea s-a pus la punct un serviciu online care permite utilizatorilor sa isi faca un backup la datele de pe telefonul mobil - www.zyb.com .

Romanii sunt probabil campioni ai furtului de telefoane mobile, iar piata mobila este in crestere constanta, devenind destul de dese cazurile in care o persoana cu venit minim pe economie poseda 2 telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×