Sony W660i, Motorola Z8 si Samsung U700 vor fi lansate in Anglia in Iunie

2.515 ori
<b>Sony W660i, Motorola Z8 si Samsung U700 vor fi lansate in Anglia in Iunie</b>Un trio de noi telefoane, Sony Ericsson W660i, Motorola Z8 si Samsung U700 vor ateriza in magazinele din marea Britanie in luna Iunie, Vodafone deja afisandu-le pe paginile sale "In curand ". Cu camere de 2, 2 si respectiv 3.2-megapixel, nici unul dintre...

Un trio de noi telefoane, Sony Ericsson W660i, Motorola Z8 si Samsung U700 vor ateriza in magazinele din marea Britanie in luna Iunie, Vodafone deja afisandu-le pe paginile sale "In curand ". Cu camere de 2, 2 si respectiv 3.2-megapixel, nici unul dintre ele nu va face concurenta suprematiei fotografice ale lui N95, dar sunt niste telefoane destul de interesante la capitolul specificatii.

Slider-ul de doar 12mm U700 are un ecran QVGA (240 x 320 pixel) si suport pentru carduri microCD. Moto Z8 (numit de seful de companie Ed Zander ca un "monstru media") este printre primele telefoane de la Motorola cu un design de interfata imbunatatit Linux. Modelul W660i de la Sony este un alt telefon din gama Walkman, deci ar trebui sa stiti la ce sa va asteptati (Memory Stick cam micut de 512 MB, muzica, mufa de casti standard, etc.).

Nu exista nici o informatie despre pret, dar le vom afla in curand si ne putem astepta ca acestea sa nu difere prea mult de cele pe care le vor avea aceste terminale in Romania.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×