De ce iPhone nu merita cumparat!

1.591 ori
<b>De ce iPhone nu merita cumparat!</b>La 3 luni dupa lansarea lui iPhone, telefonul a comis o "sinucidere" virtuala, prin lansarea noului firmware, versiunea 1.1.1, care a devenit disponibila cu cateva zile in urma. Practic, toate aplicatiile utile third party folosite pe acest terminal pana...

La 3 luni dupa lansarea lui iPhone, telefonul a comis o "sinucidere" virtuala, prin lansarea noului firmware, versiunea 1.1.1, care a devenit disponibila cu cateva zile in urma. Practic, toate aplicatiile utile third party folosite pe acest terminal pana acum au devenit inutilizabile, din cauza upgrade-ului de firmware.

Desi Steve Jobs s-a declarat adeptul colaborarii cu homebrewerii si developerii de softuri third party, decizia de a lansa un nou firmware care blocheaza aceste programe ii contrazice orientarea. Vestea proasta e ca toate iPhone-urile deblocate de hackeri astfel incat sa opereze in alte retele decat AT&T au devenit total inutilizabile. Aceasta decizie pare mai degraba dictata de catre operatorul din SUA, decat de Apple, in conditiile in care numerosi utilizatori prefera orice alt operator in afara de AT&T.

Serviciile mediocre si conexiunile EDGE slabe determina toti utilizatorii de iPhone sa aleaga T-Mobile sau chiar Vodafone, deblocandu-si telefonul prin diverse hackuri. Singurul avantaj al firmware-ului nou este implementarea lui iTunes Store, iar lista de dezavantaje este uriasa, printre ele numarandu-se renuntarea la emulatorul Nintendo, la Navizon GPS si la numerosi clienti de instant messaging. Apple a declansat neintentionat un razboi similar cu cel dus de Sony cu hackerii care au facut din consola PlayStation Portable o platforma deschisa si incarcata cu aplicatii.

iPhone-urile blocate nu au deocamdata nici o speranta, avand in vedere ca serviceurile Apple refuza sa se ocupe de ele... Vor reusi hackerii sa corecteze aceasta problema?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×