Noul Flash Player de la Adobe aduce experienta Flash pe telefonul mobil

30.581 ori
<b>Noul Flash Player de la Adobe aduce experienta Flash pe telefonul mobil</b>Promitand sa redea cat mai bine experienta obtinuta prin folosirea variantei desktop a continuturilor FLash, Adobe a lansat astazi FLash Lite 3. Softul va permite vizualizarea continuturilor web dinamice pe telefoanele mobile. Flash Lite 3 permite...

Promitand sa redea cat mai bine experienta obtinuta prin folosirea variantei desktop a continuturilor FLash, Adobe a lansat astazi FLash Lite 3. Softul va permite vizualizarea continuturilor web dinamice pe telefoanele mobile.

Flash Lite 3 permite producatorilor de terminale mobile, operatorilor si providerilor de continuturi sa prezinte o oferta bogata si variata clientilor. Acestia vor putea viziona clipuri video compatibile cu Flash Player si sa faca browsing pe site-urile care suporta Flash. Tehnologia aceasta asigura si o mai mare libertate utilizatorilor, care pot accesa continuturile oriunde, oricand, folosind minimul de resurse oferite de terminalul mobil.

Tot datorita lui Flash posesorii unui LG Prada, Chocolate sau Samsung D900 vor beneficia de o interfata de exceptie si de aplicatii inovatoare. Lucrand cu Adobe, Forum Nokia a lansat o noua comunitate, pentru profesionistii creativi, oferind developerilor si designerilor in Flash sansa de a-si prezenta operele publicului. Adobe Flash Lite ruleaza pe numeroase platforme, inclusiv S60 cu sistemul de operare Symbian (editia a doua si a treia), Qualcomm BREW 2.x/3.x si Microsoft Windows Mobile 5.

La ora actuala, peste 300 de milioane de telefoane care suporta Flash au fost livrate, iar Adobe se asteapta ca 1 miliard de astfel de terminale sa fie disponibile din 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×