Un nou val de telefoane ieftine din China se pregătește - 200 de milioane de smartphone-uri gata de rebranding!

2.142 ori
<b>Un nou val de telefoane ieftine din China se pregătește - 200 de milioane de smartphone-uri gata de rebranding!</b>în China există acei mici producători care pregătesc telefoane și tablete gata de rebranding pentru alte companii, cum e cazul celor de la Allview, Evolio sau Eboda de exemplu. Ei preiau tablete și smartphone-uri no name și le aplică brandul lor,...

în China există acei mici producători care pregătesc telefoane și tablete gata de rebranding pentru alte companii, cum e cazul celor de la Allview, Evolio sau Eboda de exemplu. Ei preiau tablete și smartphone-uri no name și le aplică brandul lor, iar prețurile penru unitățile comandate en gros sunt foarte rezonabile.

Pentru 2012 experții afirmă că volumul de livrări pentru smartphone-urile no name va ajunge la 200 de milioane de unități. Informațiile vin din Taiwan și de acolo provine și MediaTek, compania care le furnizează procesoarele acestor modele de terminale entry level. Pentru primul trimestru al anului MediaTek oferă chipul MT6575, în vreme ce procesorul MT6577 va fi folosit pe modelele high end lansate în trimestrul 3. MediaTek va livra între 50 și 70 de milioane de chipuri către producătorii de terminale nebranduite, ajungând la un total de 30% din toate smartphone-urile livrate de acești producători.

și Qualcomm are un rol important aici, crescându-și investițiile în marketing în China și oferind chipuri cu prețuri ce ajung și la 6 dolari, de exemplu. Scopul acestor producători no name este să vândă mii de unități sau zeci de mii companiilor de peste Ocean, în special modele 2.5G în țări în care 3G-ul nu este la putere încă. Telefoanele rezultate vor costa în jur de 60 de dolari (cele low end), 85 de dolari în medie pentru cele midrange și în jur de 130 de dolari pentru smartphone-uri cu dotări mai bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×