Deblocare facială pe iOS, acum printr-o aplicație creată de un român și aprobată În App Store! (Video - Concurs)

8.234 ori
<b>Deblocare facială pe iOS, acum printr-o aplicație creată de un român și aprobată În App Store! (Video - Concurs)</b>înainte să protestați că de fapt aplicația nu deblochează iPhone-ul, aflați că acest soft creat de către Robert Neagu este o aplicație "proof of concept", deci dovada că se poate realiza așa ceva pe un terminal iOS. în fine, după o lungă...

înainte să protestați că de fapt aplicația nu deblochează iPhone-ul, aflați că acest soft creat de către Robert Neagu este o aplicație "proof of concept", deci dovada că se poate realiza așa ceva pe un terminal iOS. în fine, după o lungă perioadă de cereri de aprobare și așteptare, aplicația FaceUnlock (FaceVault) a lui Robert a fost aprobata în App Store.

Scriam despre aplicația sa aici, cea creată de către Webcode și care nu fusese încă introdusă printre aplicațiile cu plată. FaceUnlock permitea accesarea unui locker, în care puteți ascunde conținuturi secrete de pe telefon, in special poze. După cum afirmă și descrierea din iTunes, acest photo locker cu recunoaștere facială folosește engine-ul Face.com și înregistrează și încercări de spargere a securității, cu poza "intrusului", data și ora memorate. Aplicația folosește tehnologia biometrică de recunoaștere facială, iar arhiva de loginuri va ține la curent cu încercările nereușite de logare.

Vă puteți organiza fotografiile din Locker în albume nelimitate și puteți avea la dispoziție și o interfață transparenta pentru vizualizarea de imagini. Aflați că softul oferă și suport Retina Display și necesită o conexiune activă la Internet pentru a realiza recunoașterea facială. Cu toate că nu e încă la nivelul deblocării faciale pe Android 4.0, acest soft e un început bun. și Apple lucrează la propria metodă de recunoaștere, din câte știu. Avem să vă oferim 5 coduri cu ajutorul cărora veți putea descărca aplicația gratuit. Primii 5 care fac un comentariu la acest articol, îi dau Retweet si Share pe Facebook și trimit dovada acestora pe adresa de mail concurs(a)mobilissimo.ro cu subiectul “Concurs FaceVault”, vor primi câte un cod.

Link download: http://itunes.apple.com/us/app/facevault/id502356232?mt=8

FaceVault in actiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×