Cel mai subțire telefon din lume a devenit și mai subțire! Stacheta scade la 6.65 mm cu terminalul Oppo

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 2.105 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume a devenit și mai subțire! Stacheta scade la 6.65 mm cu terminalul Oppo</b>Huawei uimea pe toată lumea la începutul acestui an, cu ceea ce numea cel mai subțire telefon din lume, gros de doar 6.7 mm. Ei bine iată că Huawei Ascend P1 S a fost detronat tot de către o companie asiatică și anume Oppo, care a postat un teaser...

Huawei uimea pe toată lumea la începutul acestui an, cu ceea ce numea cel mai subțire telefon din lume, gros de doar 6.7 mm. Ei bine iată că Huawei Ascend P1 S a fost detronat tot de către o companie asiatică și anume Oppo, care a postat un teaser pentru un smartphone cu grosime de 6.65 mm.

Toate informațiile pe care le avem despre acest nou terminal se rezumă la imaginea pe care o vdeti aici, care mă duce ușor cu gândul la o clonă de iPhone. Se pare că acesta va fi un model Android cu suport NFC și mă întreb dacă el va fi un telefon quad core sau dual core. Dacă vreți o comparație, aflați că în vreme ce iPhone 4S măsoară 9.3 mm grosime, Galaxy Nexus are 10.9 mm, iar acest nou venit va avea doar 6.65 mm! Am mai spus-o o dată și o mai spun: limita grosimii va fi descoperită atunci când se va lansa primul telefon flexibil, dar sunt destul de sigur că nu se va cobora sub 5 mm.

în cazul unui telefon din plastic, el ar fi mult prea fragil dacă e atât de subțire, iar unul metalic ar fi chiar... tăios! E interesant faptul că tot mai multe branduri necunoscute din China își fac apariția și terminalele lor nu au specificații deloc rele. Dacă Meizu se pare că împrumuta procesorul quad core Exynos de la Samsung ar fi cazul să ne mai așteptăm la astfel de colaborări pe viitor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×