Deblocarea lui iPhone incetinita de avocatii AT&T

1.061 ori
<b>Deblocarea lui iPhone incetinita de avocatii AT&T</b>Sper ca nu asteptati cu prea mare nerabdare softul celor de la Uniquephone, deoarece avem vesti proaste. In primul rand va reamintim ca aceasta aplicatie a fost creata pentru a debloca celebrul Apple iPhone, facandu-l disponibil pentru orice retea de...

Sper ca nu asteptati cu prea mare nerabdare softul celor de la Uniquephone, deoarece avem vesti proaste. In primul rand va reamintim ca aceasta aplicatie a fost creata pentru a debloca celebrul Apple iPhone, facandu-l disponibil pentru orice retea de telefonie mobila.

Se pare ca mintile luminate care au creat softul au fost contactate de catre un grup de avocati, care "incetinesc procesul de lansare" a aplicatiei. Evident, Uniquephone afirma ca softul este gata de lansare, dar pana ce aceasta problema legala nu se va rezolva, se pare ca nu il vom vedea "in actiune". Va vom da noi informatii in legatura cu acest scandal, pe masura ce le vom primi.

Sa fie "metoda hardware" singura valabila pentru a debloca un iPhone? Acei posesori ai unui astfel de terminal, care nu doresc sa si-l distruga ar face mai bine astepte softul miraculos, in locul unor surogate periculoase. Daca avocatii AT&T nu vor reusi sa ii impiedice pe hackeri sa lanseze aplicatia, putem banui ca s-a ajuns la o intelegere, iar operatorul nu este atat de afectat de aceasta lansare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×