Hackerii pretind ca pot folosi iPhone in alte retele

2.093 ori
<b>Hackerii pretind ca pot folosi iPhone in alte retele</b>Hackerii au gasit o metoda de a utiliza Apple iPhone in alte retele decat AT&T, punand la dispozitie terminalul operatorilor rivali si clientilor de peste Ocean. Un grup de hackeri numit iPhoneSIMfree.com a afirmat ca a conceput un soft, care, atunci cand...

Hackerii au gasit o metoda de a utiliza Apple iPhone in alte retele decat AT&T, punand la dispozitie terminalul operatorilor rivali si clientilor de peste Ocean.

Un grup de hackeri numit iPhoneSIMfree.com a afirmat ca a conceput un soft, care, atunci cand este instalat pe iPhone, permite serviciilor rivale AT&T sa fie folosite. Conform celor de la Engadget.com, softul a fost deja folosit cu succes, permitand utilizatorilor sa foloseasca un iPhone in reteaua T-Mobile. AT&T are un contract de exclusivitate pe 2 ani pentru a furniza servicii de telefonie si date pentru iPhone in SUA, iar recent Apple se afla in discutii cu operatorii europeni pentru o lansare locala a celebrului terminal.

"Deblocarea" lui iPhone, pentru a functiona in alte retele a reprezentat telul a numerosi hackeri, inca de la marea lansare a telefonului, in data de 29 iunie. Redactorii Engadget afirma ca deblocarea handsetului a fost o chestiune de cateva minute, spre deosebire de cele prezentate pe Internet in ultimile luni, care implicau modificari ale hardware-ului terminalului.

iPhone-ul foloseste tehnologia GSM wireless, populara in Europa, dar disponibila in SUA doar prin AT&T si T-Mobile. Victoria hackerilor va fi temporara, din cate se pare, deoarece Apple planuieste sa lanseze un update, care sa corecteze slabiciunile terminalului in ce priveste deblocarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×