Dell nu renunță la segmentul smartphone! Iată noul lor telefon, Streak Pro 101DL (Video)

1.535 ori
<b>Dell nu renunță la segmentul smartphone! Iată noul lor telefon, Streak Pro 101DL (Video)</b>Cei de la Dell nu renunță prea ușor la lupta cu rivalii în segmentul de terminale portabile, astfel că deși modelele Streak nu prea au progresat în ultima vreme, avem parte de un telefon nou și nu de o tabletă. Dell Venue Pro a reprezentat un...

Cei de la Dell nu renunță prea ușor la lupta cu rivalii în segmentul de terminale portabile, astfel că deși modelele Streak nu prea au progresat în ultima vreme, avem parte de un telefon nou și nu de o tabletă. Dell Venue Pro a reprezentat un handset inovator la vremea lui, iar noul Streak Pro 101DL speră să îi calce pe urme.

Avem de-a face cu un smartphone cu procesor dual core de 1.5 GHz (Qualcomm MSM8260), un display Super AMOLED cu diagonală de 4.3 inchi și rezoluție qHD , plus protecție Gorilla Glass pentru același ecran. în spatele noului venit se află și o cameră de 8 megapixeli cu senzor CMOS, iar în partea frontală descoperim o cameră de 1.3MP pentru videoconvorbiri.

Experiența Android de pe acest device a fost personalizată cu interfața Dell Stage 2.0, iar având în vedere că acest telefon va debuta în ianuarie 2012, șansele sunt destul de mari ca el să ruleze Android Ice Cream Sandwich încă de la lansare. Mai jos aveți și un clip hands on cu acest handset, care măsoară 10.3 mm în grosime și cântărește 140 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×