Produse evoMAG.ro

Memorie de 64GB (NAND) de la Samsung pentru terminale mobile viitoare

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.103 ori
<b>Memorie de 64GB (NAND) de la Samsung pentru terminale mobile viitoare</b>Samsung tocmai a anunțat lansarea de memorie flash eMMC pentru smartphone-uri și tablete cu capacitate de 64 GB. Noua soluție de stocare se bazează pe tehnologia 20 nm și este cea mai performantă din industrie. &nbsp; Memoria include o interfață...

Samsung tocmai a anunțat lansarea de memorie flash eMMC pentru smartphone-uri și tablete cu capacitate de 64 GB. Noua soluție de stocare se bazează pe tehnologia 20 nm și este cea mai performantă din industrie.

Memoria include o interfață Toggle DDR 2.0 și este foarte subțire, permițându-i să fie integrată în terminale precum... Galaxy S III să zicem. Acest eMMC poate stoca până la 16.000 de fișiere MP3 și are o viteză de citire secvențiala de până la 80MB/s și viteză de scriere de până la 40 MB/s. Să fie acesta un semn că ne putem aștepta la un iPhone 5 de 64 GB?

Rămâne de văzut ce prețuri va aplica Samsung pentru aceste memorii și dacă unii parteneri vor fi privilegiați. Cert este că viitoarele modele Samsung, precum Nexus Prime sau Galaxy S III, au un avantaj la capitolul memorie. Ar fi interesant să aflăm și ce fel de stocare folosește Nokia N9, care are la rândul său o variantă de 64 GB.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×