Memorie de 64GB (NAND) de la Samsung pentru terminale mobile viitoare

1.315 ori
<b>Memorie de 64GB (NAND) de la Samsung pentru terminale mobile viitoare</b>Samsung tocmai a anunțat lansarea de memorie flash eMMC pentru smartphone-uri și tablete cu capacitate de 64 GB. Noua soluție de stocare se bazează pe tehnologia 20 nm și este cea mai performantă din industrie. &nbsp; Memoria include o interfață...

Samsung tocmai a anunțat lansarea de memorie flash eMMC pentru smartphone-uri și tablete cu capacitate de 64 GB. Noua soluție de stocare se bazează pe tehnologia 20 nm și este cea mai performantă din industrie.

Memoria include o interfață Toggle DDR 2.0 și este foarte subțire, permițându-i să fie integrată în terminale precum... Galaxy S III să zicem. Acest eMMC poate stoca până la 16.000 de fișiere MP3 și are o viteză de citire secvențiala de până la 80MB/s și viteză de scriere de până la 40 MB/s. Să fie acesta un semn că ne putem aștepta la un iPhone 5 de 64 GB?

Rămâne de văzut ce prețuri va aplica Samsung pentru aceste memorii și dacă unii parteneri vor fi privilegiați. Cert este că viitoarele modele Samsung, precum Nexus Prime sau Galaxy S III, au un avantaj la capitolul memorie. Ar fi interesant să aflăm și ce fel de stocare folosește Nokia N9, care are la rândul său o variantă de 64 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×