Dell Streak primeste Android 2.2 sub forma de ROM beta neoficial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.093 ori
<b>Dell Streak primeste Android 2.2 sub forma de ROM beta neoficial (Video)</b>Desi Samsung Galaxy Tab si BlackBerry PlayBook au beneficiat de multa atentie in ultima vreme, nu am uitat de tabletul Dell Streak, pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie detaliata aici. Iata ca de aceasta data aflam ca terminalul a primit si update-ul...

Desi Samsung Galaxy Tab si BlackBerry PlayBook au beneficiat de multa atentie in ultima vreme, nu am uitat de tabletul Dell Streak, pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie detaliata aici. Iata ca de aceasta data aflam ca terminalul a primit si update-ul la Android 2.2 Froyo, deocamdata sub forma de ROM beta neoficial.

ROM-ul a fost creat de catre developerul Stephen Hyde, cunoscut si drept DJ_Steve, cel care se ocupa cu portarea lui CyanogenMod pe Streak. Dupa ce veti trece tabletul prin procesul de flashing, veti putea utiliza acest soft, cunoscut si drept "vanilla Froyo". Nu va faceti griji in legatura cu functii inactive, caci acest ROM suporta toate optiunile standard ale terminalului: WiFi, Bluetooth si 3G.

Exista si cateva buguri si probleme, pentru ca la urma urmei avem de-a face cu un beta, iar procesul de instalare nu e recomandat incepatorilor, asta e sigur. Daca va pricepeti totusi la acest gen de operatiuni si nu va pasa ca riscati sa anulati garantia tabletului, atunci iata instructiunile necesare pentru a updata Dell Streak la Android 2.2.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×