Ce inseamna Windows 7 pe tableturi touch? "Butoane mari" conform lui Steve Ballmer

1.159 ori
<b>Ce inseamna Windows 7 pe tableturi touch? "Butoane mari" conform lui Steve Ballmer</b>CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer este cunoscut pentru agresivitatea discursurilor sale, dar si pentru glume si gafe. Recent, bossul Microsoft a scris istorie din nou, definind optimizarea touch a unui terminal sau OS prin "butoane mari". &nbsp; Stim cu...

CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer este cunoscut pentru agresivitatea discursurilor sale, dar si pentru glume si gafe. Recent, bossul Microsoft a scris istorie din nou, definind optimizarea touch a unui terminal sau OS prin "butoane mari".

Stim cu totii ca Windows 7 este un OS destul de bun, dar el sufera atunci cand este portat pe un tablet touch. Problema principala este ca platforma inregistreaza contactul degetelor utilizatorului drept click-uri ale cursorului, ceea ce duce la lipsa de acuratete. In schimb, pe iOS, Android si webOS fiecare atingere a ecranului este inregistrata de software drept o zona circulara.

Pe un PC touchscreen cu Windows la bord, un deget plasat pe ecran poate fi inregistrat drept o apasare pe langa buton, ceea ce strica experienta touch a utilizatorului, mai ales a celui grabit. Solutia lui Ballmer este de a folosi butoane virtuale si elemente de interfata mai mari, eventual mai mari decat varful degetului utilizatorului.

In cazul lui Microsoft Surface lucrurile stau OK, dar optimizarea touch nu se poate baza pe meniuri si interfate cu elemente grafice uriase...La urma urmei, scopul UI-ului touch este sa ne scape de butoane si sa ne face munca mai simpla, nu-i asa? Oare ce parere are Microsoft despre controlul prin gestica, sau cel vocal?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×