IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 se va lansa oficial În mai puțin de 24 ore! Ce așteptări avem de la noul phablet sud-coreean?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.324 ori
<b>IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 se va lansa oficial În mai puțin de 24 ore! Ce așteptări avem de la noul phablet sud-coreean?</b>Astăzi, 2 septembrie este ziua care precedează debutul IFA 2014, expoziție tech ce se va desfășura în Berlin, locație spre care vom decola în dimineața zilei de 3 septembrie. Printre cele mai așteptate gadget-uri vânate de către media se...

Astăzi, 2 septembrie este ziua care precedează debutul IFA 2014, expoziție tech ce se va desfășura în Berlin, locație spre care vom decola în dimineața zilei de 3 septembrie. Printre cele mai așteptate gadget-uri vânate de către media se numără și phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, terminal ce va sosi și pe masa de teste Mobilissimo odată ajuns pe piață.

în rândurile de mai jos vă vom prezenta rând pe rând scăpările ce au ajuns pe web în ultimul timp, zvonurile despre Galaxy Note 4, cât și device-urile ce se vor regăsi în bagajul meu odată cu plecarea spre Berlin, dispozitive ce mă vor ajuta în transmiterea de la fața locului a cât mai multe materiale foto și video cu proaspetele smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri lansate.

IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4

Potrivit speculațiilor vehiculate de ceva timp, se pare că Samsung Galaxy Note 4 va fi phablet-ul care odată cumpărat ne va oferi toate acele funcții și specificații de care avem nevoie pentru o experiență completă de computer portabil direct în buzunarul nostru.

IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 se va lansa oficial În mai puțin de 24 ore! Ce așteptări avem de la noul phablet sud-coreean?

Pe lângă design-ul redefinit în comparație cu vechea generație, Note 4 va oferi și un stylus S-Pen de nouă generație ce teoretic va reuși să ne aducă o experiență similară cu cea pe care o avem atunci când notăm ceva pe o foaie de hârtie, acest accesoriu fiind cel care îl face pe Note 4 mai special față de alte phablet-uri de pe piață.

Samsung Galaxy Note 4

Printre specificațiile lui Samsung Galaxy Note 4 vom întâlni un display Quad HD de 5.7 inch cu o densitate de 500 ppi și rezoluție 2.560 x 1.440 pixeli, un procesor octa-core Samsung Exynos 5433 sau un quad-core Qualcomm Snapdragon 805, 16 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD.

Samsung Galaxy Note 4

în interiorul său vom mai găsi o cameră foto principală de 16 megapixeli, o cameră secundară de 3.8 megapixeli, un scanner pentru amprente, un senzor pentru puls și celebrul stylus S-Pen integrat în carcasa ce va beneficia acum de margini metalice. De asemenea, Note 4 va reuși să ne impresioneze și la capitolul grosime, unde ne așteptăm la o talie destul de scăzută pentru un terminal de tip phablet.

Bagajul catre IFA 2014

Dacă aceste specificații se vor adeveri sau nu, vom afla în cursul zilei de mâine de la fața locului unde Galaxy Note 4 va fi prezentat oficial în fața unui public numeros. Revenind la bagajul pregătit pentru IFA 2014, aflați că acesta va cuprinde o serie de dispozitive mid-range menite să își facă treaba pentru care au fost produse. Lista de device-uri ce se va regăsi în bagaj este prezentă mai jos. Voi ce așteptări aveți de la Galaxy Note 4 și de la IFA în general?

Device-uri pregătite pentru IFA 2014:

  1. Laptop - HP Compaq Presario CQ57
  2. Aparat foto - Nikon L620
  3. Aparat foto - Nikon Coolpix P100
  4. Cameră video - Sony HDR-CX130E
  5. Telefon - iPhone 4
  6. Baterie externă XT Power 24.000 mAh
❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×