Descarcă acum Android 2.3.3 pe Nexus One și Nexus S, folosind linkurile puse la dispoziție de Google!

Autor:  | Publicat în:  Android 2.129 ori
<b>Descarcă acum Android 2.3.3 pe Nexus One și Nexus S, folosind linkurile puse la dispoziție de Google!</b>Vestea că Google a pus la dispoziție update-ul Android 2.3.3 pentru posesorii de Nexus S și Nexus One a fost primită cu bucurie, mai ales că realizarea actualizării prin metoda OTA ar fi durat săptămâni bune. în următoarele rânduri veți afla...

Vestea că Google a pus la dispoziție update-ul Android 2.3.3 pentru posesorii de Nexus S și Nexus One a fost primită cu bucurie, mai ales că realizarea actualizării prin metoda OTA ar fi durat săptămâni bune. în următoarele rânduri veți afla cum să faceți trecerea la noua versiune de OS.

Lucrurile sunt mai simple decât par și tot ce trebuie să faceți este să descărcați softul folosind linkurile de download de mai jos, dacă sunteți posesor de telefon Samsung Google Nexus S:

2.3.1 GRH78 – 2.3.3. GRI40 update

2.3.2 GRH79C – 2.3.3 GRI40 update

Iată și linkul de download pentru posesorii de Nexus One:

2.2.2 FRG83G – 2.3.3 GRI40 update

Dacă aveți nelămuriri, puteți arunca o privire asupra ghidului oferit de Android Central aici. Printre altele, el menționează că trebuie să descărcați softul de aici, să redenumiți fișierul update.zip (sau doar update pentru utilizatorii Windows). Apoi copiați fișierul pe cardul microSD și citiți mai multe detalii în ghid, dar doar dacă sunteți posesori de Nexus One.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×