Designerul sef al smartphone-urilor Nokia raspunde la intrebarile bloggerilor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.640 ori
<b>Designerul sef al smartphone-urilor Nokia raspunde la intrebarile bloggerilor</b>Nokia N97 este cel mai interesant terminal produs de finlandezi, el atragand atentia comunitatilor online in ultimele luni. Astfel, interviul cu Axel Meyer, seful sectiunii de Design al terminalelor Nokia din seria N va fi devorat de fani si poate fi...

Nokia N97 este cel mai interesant terminal produs de finlandezi, el atragand atentia comunitatilor online in ultimele luni. Astfel, interviul cu Axel Meyer, seful sectiunii de Design al terminalelor Nokia din seria N va fi devorat de fani si poate fi urmarit mai jos:

In acest scurt interviu, Axel explica principiile de design pe baza carora a fost creat Nokia N97 si raspunde intrebarilor legate de tastatura sa QWERTY. Este interesant de observat faptul ca lipsa unui procesor mai rapid si accelerarea grafica 3D sunt subiecte tabu printre specialistii Nokia, mai ales ca ne apropiem de showul Mobile World Congress 2009 si "ni se pregateste ceva".

Daca ati mai vazut interviuri cu expertii Nokia, ati observat probabil ca acestia evita sa vorbeasca despre hardware, probabil pentru ca stiu ca "se poate mai bine", doar am vazut asta in cazul celor de la HTC. Un alt aspect fierbinte in legatura cu care am dori explicatii este lipsa blitzului Xenon al camerei foto de pe Nokia N97.

De ce sa mai folosim o camera de 5 megapixeli pe un telefon cu un super-pret, dar fara un astfel de blitz?

Sursa: Symbian-freak.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×