Samsung pregateste un telefon cu camera de 12 megapixeli, il va prezenta la MWC 2009

3.371 ori
<b>Samsung pregateste un telefon cu camera de 12 megapixeli, il va prezenta la MWC 2009</b>Desi Sony Ericsson a fost prima companie care a anuntat anul trecut ca deja dezvolta senzori de 12, pana la 20 de megapixeli pentru telefoanele cu camera pe care le va lansa in 2009, iata ca Samsung "tace si face". Si nu este prima oara, de vreme ce...

Desi Sony Ericsson a fost prima companie care a anuntat anul trecut ca deja dezvolta senzori de 12, pana la 20 de megapixeli pentru telefoanele cu camera pe care le va lansa in 2009, iata ca Samsung "tace si face". Si nu este prima oara, de vreme ce compania a lansat primul telefon cu camera de 8 megapixeli inaintea celor de la Sony Ericsson in 2008, iar peste 2 saptamani ne va prezenta si noul sau telefon cu camera de 12 megapixeli.

Samsung INNOV8 a fost primul telefon cu camera de 8 megapixeli de pe piata, urmat la doar o luna de Sony Ericsson C905, inca un handset cu senzor de 8 megapixeli. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este o varianta modificata in Photoshop a lui INNOV8, dar in realitate nu este cunoscut felul in care va arata noul cameraphone sau lista sa de specificatii.

Samsung isi va prezenta terminalul la showul Mobile World Congress 2009, care va debuta la Barcelona, in data de 16 februarie si suntem curiosi sa aflam daca noul cameraphone va fi unul dotat cu touchscreen sau cu display non-touch. Ar fi interesant sa vedem si OS-ul Android pe lista de specificatii, deoarece pana acum acest sistem de operare parea mai degraba destinat smartphone-urilor si ar avea nevoie de noi softuri pentru controlul camerei foto.

Sursa: GSM Dome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×