Designerul șef de la HTC părăsește compania; Scott Croyle e omul din spatele look-ului lui HTC One

1.185 ori
<b>Designerul șef de la HTC părăsește compania; Scott Croyle e omul din spatele look-ului lui HTC One</b>Seria HTC One este multipremiata la capitolul design, iar în spatele liniilor sale atractive sta un om numit Scott Croyle. El este designer șef la HTC și a decis să părăsească firma taiwaneză. &nbsp; El se afla la șefia designurilor industriale...

Seria HTC One este multipremiata la capitolul design, iar în spatele liniilor sale atractive sta un om numit Scott Croyle. El este designer șef la HTC și a decis să părăsească firma taiwaneză.

El se afla la șefia designurilor industriale HTC dar și a segmentului User Experience încă din 2008, când HTC a cumpărat studioul sau, One & Co. Croyle părăsește producătorul asiatic de telefoane pentru a dezvolta propriile sale proiecte. Plecarea a fost confirmată deja pentru presă, iar aici e vorba despre o tranziție de lungă durată și nu de o ruptură bruscă.

Astfel, Croyle va rămâne implicat în diferite proiecte HTC și va oferi consultanta companiei în următoarele luni. Croyle își va inmnana responsabilitățile și proiectele pentru viitorul smartphone flagship HTC succesorilor săi. Jonah Becker, locotenentul său este cel care va prelua cârma secțiunii de design, conducând studioul HTC din San Francisco.

Drew Bamford se va ocupa de experiența Sense și va fi în subordinea directă a CEO-ului Peter Chou, se pare. Oare va afecta plecarea lui Croyle HTC One M9 în mod negativ?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×