Samsung Galaxy S5 Mini va fi rezistent la apă, conform filialei Samsung Noua Zeelandă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 868 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Mini va fi rezistent la apă, conform filialei Samsung Noua Zeelandă</b>Samsung Galaxy K/S5 Zoom a avut parte de mult mai multe informații, speculații și scăpări decât Galaxy S5 Mini sau Active (dacă va exista). Totuși, iată că azi versiunea Mini apare din nou, ca subiect de zvonuri și o aparent și o mică...

Samsung Galaxy K/S5 Zoom a avut parte de mult mai multe informații, speculații și scăpări decât Galaxy S5 Mini sau Active (dacă va exista). Totuși, iată că azi versiunea Mini apare din nou, ca subiect de zvonuri și o aparent și o mică confirmare ar fi apărut.

Specificațiile lui S5 Miniau ajuns pe web cu câteva săptămâni în urmă, confirmând rezistenta la apă și praf a handsetului. Informațiile au fost confirmate apoi în această săptămână de către Samsung Noua Zeelandă prin intermediul site-ului său oficial. Acolo veți găsi scrise informații despre garanția lui Samsung Galaxy S5 Mini.

Aparent garanția este anulată dacă Galaxy S5 Mini este scufundat în apă timp de 30 de minute sau mai mult. și Galaxy S5 și Galaxy S4 Active au aceleași condiții de anulare a garanției și au parte și de certificarea IP67. Specificațiile zvonite pentru S5 Mini includ un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 720 x 1280 pixeli, un procesor quad core Snapdragon 400, 1.5 GB RAM și 16 GB memorie internă. Avem parte și de camera frontală de 2 MP și camera principală de 8 MP, iar Android 4.4 KitKat este OS-ul aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×