Gadgeturile mici influenteaza tehnologiile mari la Apple

1.061 ori
<b>Gadgeturile mici influenteaza tehnologiile mari la Apple</b>Ati aflat probabil ca Apple a lansat noul si aratosul iMac recent. Jason Fried, de la 37 signals are o teorie interesanta, conform careia terminalele mici influenteaza designul celor de mari dimensiuni, cel putin in cazul celor produse de Apple. Autorul...

Ati aflat probabil ca Apple a lansat noul si aratosul iMac recent. Jason Fried, de la 37 signals are o teorie interesanta, conform careia terminalele mici influenteaza designul celor de mari dimensiuni, cel putin in cazul celor produse de Apple.

Autorul teoriei sugereaza faptul ca versiunea anterioara de iMac a fost inspirata de iPod, in timp ce noul iMac este inspirat din designul celebrului iPhone. Privind imaginea de mai sus, aceasta "teorie a conspiratiei" capata contur ... sau nu ? Pe aceeasi linie, am putea afirma ca Zune i-a inspirat pe cei de la Microsoft in procesul de creatie a viitorului Xbox (daca exista deja un astfel de proiect).

Ne intrebam daca iMac va avea soarta muzei sale, iPhone, fiind clonat de companii asiatice semi-anomime, care vor pune la dispozitie publicului versiuni mai ieftine ale terminalului. Intre timp, nu putem sa nu ne intrebam cum ar arata oare un PC Nokia, inspirat din designul terminalelor produse de celebra companie finlandeza. Nu putem afirma inca, cu tarie ca micile handseturi si MP3 playere dau tonul la nivel hardware, dar cu siguranta ele reprezinta viitorul, in conditiile in care telefonul a devenit gadgetul cu cele mai multe functionalitati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×