Detalii despre HP iPAQ 600 Business Navigator

2.398 ori
<b>Detalii despre HP iPAQ 600 Business Navigator</b>In cazul in care sunteti un prosper om de afaceri veti dori sa folositi tehnologia 3G, impreuna cu un sistem de navigare GPS si un organizer pentru a fi mereu stapan pe situatie. HP iPAQ&nbsp; 600 Business Navigator va indeplini toate aceste functii,...

In cazul in care sunteti un prosper om de afaceri veti dori sa folositi tehnologia 3G, impreuna cu un sistem de navigare GPS si un organizer pentru a fi mereu stapan pe situatie.

HP iPAQ  600 Business Navigator va indeplini toate aceste functii, permitand utilizatorilor sai sa efectueze apeluri si sa acceseze Internetul prin intermediul tehnologiilor wireless quad-band si 3G. Prin intermediul terminalului veti putea cu usurinta sa trimiteti emailuri partenerilor de afaceri, iar cu ajutorul functiei HP iPAQ Device Connect, notebookul dumnevoastra va fi conectat la o retea HSDPA de mare viteza. GPS-ul inclus va va permite sa ajungeti mereu la timp la intalnirile de afaceri, croindu-va drum prin traficul infernal.

Organizerul va folosi aplicatii familiare si va avea un rol esential in managementul intalnirilor si contractelor dumneavoastra. Mobile Office Outlook include un calendar, contacte, email si o optiune tasks. Handsetul produs de HP include si o camera de 3 megapixeli, pe care o veti folosi pentru inregistrari video si poze de calitate. Exista de asemenea si un media player pe lista de feature-uri, acesta permitandu-va sa vizionati clipuri video si sa cititi carti virtuale, datorita lui Windows Media Player 10 Mobile. In cazul in care doriti sa ascultati muzica, puteti folosi acelasi media player si headsetul Bluetooth stereo, optional.

HP iPAQ  600 Business Navigator este usor de controlat, prin intermediul unei rotite de scroll, sub numele de Smart Touch, care va va permite sa dati zoom atunci cand vizualizati harti sau sa dati scroll in mailuri. Display-ul inclus suporta modurile portrait si landscape, in cazul in care doriti sa vizionati o prezentare video pe un ecran mai lat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×