Poze top secret cu LG VX10000 si VX8800

Autor:  | Publicat în:  LG 1.021 ori
<b>Poze top secret cu LG VX10000 si VX8800</b>Iata ca avem o surpriza placuta pentru fanii celebrelor spyshoturi, imagini in premiera cu telefoanele cele mai asteptate ale momentului. Cele mai noi terminale mobile de la LG, VX10000 si VX8800 ni se prezinta in toata splendoarea lor: Cele doua...

Iata ca avem o surpriza placuta pentru fanii celebrelor spyshoturi, imagini in premiera cu telefoanele cele mai asteptate ale momentului. Cele mai noi terminale mobile de la LG, VX10000 si VX8800 ni se prezinta in toata splendoarea lor:

Cele doua handseturi tocmai au fost aprobate de FCC, iar factorul de noutate este confirmat de calitatea imaginilor prezentate mai sus. Pozele neclare mascheaza de obicei feature-uri inovatoare sau brandinguri, lasand publicul sa anticipeze detaliile terminalelor care se vor lansa in curand. In acest caz avem de-a face cu modelul VX10000, succesorul "bestiei QWERTY" si cu sliderul VX8800, succesorul lui VX8550.

Suntem placuti impresionati de catre display-ul touchscreen de dimensiuni rezonabile inclus in acest slider, o adevarata magie a celor de la LG. Asteptam sa vedem terminalul "la lucru" pentru a da verdictul final, dar producatorul promite sa ne surprinda placut inca o data. Fie ca vom vedea o lansare sub brandul Verizon, sau cel al altui operator, putem anticipa o noua serie de hituri ale celor de la LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×