Detalii despre HTC Touch CHT 9110

1.991 ori
<b>Detalii despre HTC Touch CHT 9110</b>Ca raspuns al nevoii consumatorilor de un terminal care sa combine un look de top cu performanta, Chinese Telecommunication si Microsoft au colabora cu Dopod, concepand handsetul PDA CHT&nbsp; 9110, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:...

Ca raspuns al nevoii consumatorilor de un terminal care sa combine un look de top cu performanta, Chinese Telecommunication si Microsoft au colabora cu Dopod, concepand handsetul PDA CHT  9110, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Terminalul va rula Windows Mobile 6.0 si va suporta serviciul 3G mPro al celor de la Chinese Telecommunication. De asemenea, handsetul include si un super media player si exista si posibilitatea de a downloada numeroase aplicatii care vor permite utilizatorilor sa isi customizeze telefonul dupa pofta inimii. Printre dotarile lui CHT 9110 se numara conectivitate HSDPA 3.5G, GSM, GPRS, EDGE si WiFi, dar si un enorm display de 2.8 inch.

Ecranul este un TFT de 65.536 de culori dotat cu functii touchscreen, fiind perfect pentru vizualizarea clipurilor video si pentru utilizarea functiilor muzicale, datorita latimii sale. Terminalul care cantareste aproximativ 150g suporta JAVA si include si un sistem de navigatie GPS. La capitolul memorie, CHT 9110 sta destul de bine, fiind dotat cu Flash ROM de 256MB si SDRAM de 64MB si cu sloturi pentru carduri de memorie miniSD. "Inima" handsetului este un procesor Samsung de 500 Mhz, iar terminalul oferta si suport pentru USB si transmisiuni infrarosu.

Telefonul suna genial pentru orice client cu pretentii, orice om de afaceri aflat in cautarea unui super-handset, dar vom da un verdict mai prudent la aflarea pretului oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×