Detalii despre noile produse Apple sunt dezvăluite de insideri Foxconn; iPhone 8, Siri Speaker și ochelari AR!

1.767 ori
<b>Detalii despre noile produse Apple sunt dezvăluite de insideri Foxconn; iPhone 8, Siri Speaker și ochelari AR!</b>Înainte de conferința keynote din cadrul WWDC 2017 din această seară iată că apar vești referitoare la produsele pe care Apple le pregătește pentru debut în acest an. Veștile vin din partea unor insideri Foxconn ce au folosit platforma Reddit pentru

Folosind platforma Reddit o serie de insideri Foxconn au decis să dezvăluie detalii prețioase referitoare la produsele pe care Apple le pregătește pentru lansare, asta chiar înainte de evenimentul WWDC 2017ce debutează astăzi odată cu momentul keynote programat pentru ora 20:00 (ora României). Aflăm astfel informații despre toate iDevice-urile pregătite, de la iPhone 8 și până la o pereche de ochelari AR. Să vedem deci despre ce este vorba!

iPhone 7s / iPhone 7 Plus

Deși conferința WWDC 2017 nu va fi marcată de lansarea de noi iPhone-uri, iată că primim informații despre modelele succesor iPhone 7s și iPhone 7 Plus. Sursele Foxconn indică faptul că cel puțin din punct de vedere al design-ului nu se vor schimba prea multe, ambele modele urmând a sosi în carcase unibody din metal, semn că nu primim aici tehnologia de încărcare wireless mult așteptată.

iPhone 8

iPhone 8

Modelul aniversar ce beneficiază de o avalanșă de leak-uri este menționat aici drept iPhone X - telefon ce va opta pentru un design actualizat, menționându-se faptul că produsul va fi un soi de iPhone 7 cu panou spate de sticlă și fără buton home cu scanner de amprente. Se confirmă și aici amplasarea verticală a camerei foto duale de pe spate și faptul că marginile din jurul ecranului vor fi cu mult mai înguste decât în prezent. 

Aflăm din partea acestor insideri că unele unități ale iPhone-ului aniversar au fost testate cu senzori de amprente plasați sub display, dar performanța oferită nu era tocmai bună. De asemenea, telefonul va oferi tehnologie de scanare a irisului, dar și de detectare facială. Vom primi 3 GB memorie RAM la pachet, suport pentru încărcare wireless, certificare pentru rezistență la apă și praf și port Lightning. 

MacBook și iMac

MacBook

Se pare că WWDC 2017 ne va aduce totuși ceva lansări de produse hardware, pe listă fiind notate actualizări pentru MacBook și iMac. Vom primi un nou model MacBook cu design actualizat ce va include mai multă sticlă și aparent un corp de culoare neagră - existând posibilitatea ca logo-ul Apple de pe spate să fie din nou unul iluminat. Aflăm faptul că porturile MagSafe vor reveni și că în următoarele 18 luni nu vor fi lansate notebook-uri cu panouri tactile (exceptând zona TouchBar).

Și iMac va beneficia de actualizări în materie de hardware și design, fiind dezvăluită informația că Apple a testat în ultima vreme două tipuri de tehnologie e-paper și e-ink. 

Siri Speaker

Vom primi și o boxă inteligentă cu Siri la pachet, produs care aparent va avea un design similar lui Mac Pro, dar într-un corp mai compact. Se pare că Apple a testat 3 designuri diferite pentru acest difuzor smart, unul dintre acestea sosind cu cameră foto și display, iar un altul fără cele două dotări aici menționate. Produsul va oferi un chipset A9 modificat și rămâne de văzut pentru ce look a optat Apple în final.

iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5

Cu toate că insiderii Foxconn dezvăluie faptul că nu au avut acces la noile modele iPad, aceștia afirmă că într-adevăr se pregătește un iPad cu o nouă diagonală de 10.5 inch. Ca dimensiuni acesta va fi similar lui iPad Pro de 9.7 inch, urmând a oferi un panou frontal cu muchii mai înguste în jurul ecranului.

Ochelari AR

Poate cea mai interesantă informație este cea referitoare la ochelarii de realitate augumentată pe care Apple îi pregătește pentru un debut viitor. Proiectul acesta este numit "Project Mirrorshades" la nivel intern de către Apple și aflăm că ochelarii dispun de o ramă Kopin NED Acetate, de lentile polarizate sau de vedere cu optică smart Zeiss. Produsul vine cu microfoane pentru anularea zgomotului de fundal, cu senzor de lumină, accelerometru, chipset Apple, cu magnetometru și cu un modul de încărcare pe bază de inducție BL5. 

Ochelarii vor oferi suport pentru gesturi realizate prin mișcări ale capului și o curea specială pe care utilizatorul o va purta la încheietura mâinii și astfel avea posibilitatea de a răspunde la apeluri și controla volumul. Produsul va costa aproximativ 600 dolari și va fi disponibil pe auriu, respectiv negru.

Cât de curând vor ajunge acești ochelari pe piață nu se știe încă, dar proiectul pare a se afla într-un stadiu destul de avansat. În această seară vedem dacă într-adevăr noul MacBook, difuzorul cu Siri și iPad-ul Pro de 10.5 inch vor fi anunțate oficial! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×