Produse evoMAG.ro

Iphone se lanseaza in Germania prin T-Mobile pe 9 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 783 ori
<b>Iphone se lanseaza in Germania prin T-Mobile pe 9 noiembrie</b>Celebrul telefon Apple iPhone va fi lansat pe 9 noiembrie in Germania, aceeasi data fiind valabila si pentru lansarea din Marea Britanie. Clientii germani vor beneficia de modelul de 8GB la pretul de 399 euro sau 557 dolari. T-Mobile promite va pune la...

Celebrul telefon Apple iPhone va fi lansat pe 9 noiembrie in Germania, aceeasi data fiind valabila si pentru lansarea din Marea Britanie.

Clientii germani vor beneficia de modelul de 8GB la pretul de 399 euro sau 557 dolari. T-Mobile promite va pune la dispozitie publicului conexiuni EDGE la nivel national pana la finalul anului.Operatorul ar deveni astfel, singurul din Germania cu o asemenea oferta. Pe deasupra, posesorii unui iPhone vor putea folosi cele 20.000 de hot spoturi T-Mobile la nivel global. 8600 dintre acestea se afla in Germania.

Iphone va fi disponibil la reprezentantele Telekom si T-Mobile, deoarece in Germania nu exista inca magazine Apple. Pe langa celebrul smartphone, clientii operatorului local vor beneficia si de magazinul online iTunes Wi-Fi Music Store. Acesta ofera clientilor sansa de a cauta, asculta, cumpara si downloada melodii si albume de pe iTunes prin intermediul conexiunilor Wi-Fi, direct pe iPhone. Reteaua T-Mobile va suporta de asemenea feature-ul unic al lui iPhone, Visual Voicemail, care permite utilizatorilor sa accese imediat si aleatoriu mesajele cele mai importante.

Iphone se va vinde in Germania impreuna cu un abonament T-Mobile pe 2 ani, iar activarea telefonului se va face prin intermediul serviciului iTunes. Iata ca telefonul anului se apropie tot mai mult de Romania... Vom vedea oare o lansare locala de sarbatori?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×