Iphone se lanseaza in Germania prin T-Mobile pe 9 noiembrie

965 ori
<b>Iphone se lanseaza in Germania prin T-Mobile pe 9 noiembrie</b>Celebrul telefon Apple iPhone va fi lansat pe 9 noiembrie in Germania, aceeasi data fiind valabila si pentru lansarea din Marea Britanie. Clientii germani vor beneficia de modelul de 8GB la pretul de 399 euro sau 557 dolari. T-Mobile promite va pune la...

Celebrul telefon Apple iPhone va fi lansat pe 9 noiembrie in Germania, aceeasi data fiind valabila si pentru lansarea din Marea Britanie.

Clientii germani vor beneficia de modelul de 8GB la pretul de 399 euro sau 557 dolari. T-Mobile promite va pune la dispozitie publicului conexiuni EDGE la nivel national pana la finalul anului.Operatorul ar deveni astfel, singurul din Germania cu o asemenea oferta. Pe deasupra, posesorii unui iPhone vor putea folosi cele 20.000 de hot spoturi T-Mobile la nivel global. 8600 dintre acestea se afla in Germania.

Iphone va fi disponibil la reprezentantele Telekom si T-Mobile, deoarece in Germania nu exista inca magazine Apple. Pe langa celebrul smartphone, clientii operatorului local vor beneficia si de magazinul online iTunes Wi-Fi Music Store. Acesta ofera clientilor sansa de a cauta, asculta, cumpara si downloada melodii si albume de pe iTunes prin intermediul conexiunilor Wi-Fi, direct pe iPhone. Reteaua T-Mobile va suporta de asemenea feature-ul unic al lui iPhone, Visual Voicemail, care permite utilizatorilor sa accese imediat si aleatoriu mesajele cele mai importante.

Iphone se va vinde in Germania impreuna cu un abonament T-Mobile pe 2 ani, iar activarea telefonului se va face prin intermediul serviciului iTunes. Iata ca telefonul anului se apropie tot mai mult de Romania... Vom vedea oare o lansare locala de sarbatori?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×