Machete ale telefoanelor iPhone XI și iPhone XI Max apar fotografiate; Nu scăpăm de breton în 2019

814 ori
<b>Machete ale telefoanelor iPhone XI și iPhone XI Max apar fotografiate; Nu scăpăm de breton în 2019</b>După multe zile de pauză la capitolul leak-uri asociate lui iPhone XI iată că începutul săptămânii ne aduce o scăpare destul de importantă. Așa cum spune și titlul, avem parte de fotografii ce prezintă matrițe/machete ale lui iPhone XI

După multe zile de pauză la capitolul leak-uri asociate lui iPhone XI iată că începutul săptămânii ne aduce o scăpare destul de importantă. Așa cum spune și titlul, avem parte de fotografii ce prezintă matrițe/machete ale lui iPhone XI și iPhone XI Max ce sunt utilizate de către producătorii de huse pentru dezvoltarea de accesorii, semn că dimensiunile dispozitivelor au fost finalizate.

iPhone XI

Anterior am văzut și o fotografie cu cadrul intern al modelului de 5.8 inch și am aflat că acesta ar putea integrat în setup-ul foto triplu din spate și un senzor ultrawide, unul ascuns de o vopsea specială. Revenind însă la aceste machete de față, ele ne dezvăluie încă o dată dacă nu vom scăpa de breton nici pe iPhone-urile din 2019, păstrându-se mecanismul de autentificare Face ID.

iPhone XI

Din câte se poate remarca nu avem parte de o reducere a decupajului din zona superioară, ceva ce se vehiculează în online de multă vreme. Trecând la partea din spate remarcăm generosul modul al camerei foto triple, setup pătrat a cărui dimensiune strică design-ul general al terminalelor.

Parcă la iPhone XI arată cel mai rău, asta și pentru că logo-ul Apple pare înghesuit în zona superioară. Din câte se pare nu scăpăm de acestă abordare pentru camera foto și ar fi al 3-lea an la rând de când nu mai vedem o schimbare de direcție la capitolul look din partea companiei din Cupertino..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×