Developerii Android cu performante primesc un Nexus One sau Moto Droid gratis!

1.105 ori
<b>Developerii Android cu performante primesc un Nexus One sau Moto Droid gratis!</b>Google si-a facut deja un obicei din a darui modele Nexus One sau Motorola Droid, fie cu ocazia unei conventii de gaming si acum ca rasplata pentru developerii ale caror aplicatii obtin peste 5000 de downloaduri unice sau rating-uri de peste 3.5 stele. Nu...

Google si-a facut deja un obicei din a darui modele Nexus One sau Motorola Droid, fie cu ocazia unei conventii de gaming si acum ca rasplata pentru developerii ale caror aplicatii obtin peste 5000 de downloaduri unice sau rating-uri de peste 3.5 stele.

Nu o sa vedeti prea curand o astfel de mutare din partea Microsoft sau Symbian, iar Google face acest lucru pentru a ajuta Android sa creasca si sa atraga comunitatea developerilor de partea sa. Si Apple a atras destul de multi specialisti software, prin intermediul felului in care colaboreaza cu developerii via App Store, cu accentul pe o impartire rezonabila a profitului si pe utilizarea unui SDK performant.

Google nu are avantajul unui iTunes, dar poate folosi mici tertipuri, ca acest sistem de rasplatire prin smartphone-uri gratuite. In plus, Android sufera deja de fragmentare, iar upgrade-ul la versiunea 2.1 va mai rezolva aceasta problema. Dotarea developerilor cu modele Nexus One si Moto Droid va asigura Google ca toti specialistii au modele Android 2.1 la indemana, la potential maxim.

Deocamdata oferta ce implica handseturi gratuite se aplica doar in SUA si este doar pe baza de invitatie. Toata aceasta poveste ne aminteste de perioada Craciunului, atunci cand Nexus One a poposit in premiera in mainile angajatilor Google, drept "cadou de la mos Craciun".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×