Transforma-ti iPhone-ul intr-o telecomanda universala cu FLPR

4.970 ori
<b>Transforma-ti iPhone-ul intr-o telecomanda universala cu FLPR</b>FLPR este opera celor de la New Potato Technologies, companie care a creat un combo accesoriu + aplicatie, care transforma iPhone-ul sau iPod Touch intr-o telecomanda universala. FLPR permite utilizarea terminalelor Apple pentru controlul a numeroase...

FLPR este opera celor de la New Potato Technologies, companie care a creat un combo accesoriu + aplicatie, care transforma iPhone-ul sau iPod Touch intr-o telecomanda universala.

FLPR permite utilizarea terminalelor Apple pentru controlul a numeroase aparate, de la televizoare, la sisteme audio, sisteme de iluminare, ventilatoare si practic orice obiect care foloseste o telecomanda cu infrarosu. Setarea lui FLPR se realizeaza fara probleme, astfel ca dupa cumpararea interfatei infrarosu FLPR veti putea sa conectati accesoriul cu acelasi nume la dockul conector de iPhone/iPod touch si sa descarcati aplicatia FLPR din App Store.

Odata pornita aplicatia, va trebui sa alegeti tipul terminalului, brandul, numele si sa selectati optiunea "Use it". FLPR include peste 14.000 de coduri preprogramate pentru fiecare telecomanda, incluzand toate brandurile celebre. Aplicatia este capabila si sa "invete", astfel ca puteti crea o noua telecomanda, ghidand software-ul, daca gadgetul controlat e prea vechi.

FLPR are o raza de acoperire de 10 metri, iar aplicatia este disponibila gratis, in vreme ce acccesoriul infrarosu costa 79.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×