HTC Desire va beneficia de suport DivX, la urmatorul update

1.700 ori
<b>HTC Desire va beneficia de suport DivX, la urmatorul update</b>Dupa cum probabil stiti deja, HTC Desire este "fratele geaman" al lui Nexus One, cel putin in privinta specificatiilor, cu bonusul ca foloseste interfata HTC Sense. Ce alte avantaje mai poate primi acest handset pentru a fi mai bun decat Nexus One? Ei...

Dupa cum probabil stiti deja, HTC Desire este "fratele geaman" al lui Nexus One, cel putin in privinta specificatiilor, cu bonusul ca foloseste interfata HTC Sense. Ce alte avantaje mai poate primi acest handset pentru a fi mai bun decat Nexus One? Ei bine, printre ele se numara suportul DivX, care va sosi pe Desire sub forma unui update.

De asemenea, terminalul va suporta codare video 720P prin intermediul aceluiasi upgrade software. Descoperim aceste functii daca ne intoarcem tocmai in luna decembrie, cand handsetul a scapat pe web intr-o lista de terminale HTC, unde este mentionat sub numele de "Bravo" si catalogat drept "HD ready". Suportul DivX si 720P sunt functii care probabil nu au fost gata la timp pentru lansarea acestui model, astfel ca vor sosi sub forma de update-uri.

Datorita tehnologiei DivX, veti putea copia filme pe cardul SD pe care il veti introduce in acest smartphone, pentru ca apoi sa le vizionati fara probleme. Exista aplicatii in Android Market care suporta DivX, dar ele sunt destul de instabile si nu chiar usor de folosit. La ora actuala se incearca implementarea suportului DivX, dar si a unor emulatoare PlayStation si N64 pe Android si exista chiar si o petitie in acest sens.

Pana acum, singurul telefon Android care beneficiaza de avantajele acestui codec este Samsung Spica, urmat acum de Desire, care va impresiona la capitolul playback video, datorita ecranului sau AMOLED de 3.7 inchi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×