Dezamagirea SDK pentru fanii iPhone, din cauza update-ului 2.0

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.140 ori
<b>Dezamagirea SDK pentru fanii iPhone, din cauza update-ului 2.0</b>Dupa ce ne bucuram sa aflam ca s-a lansat mult-asteptatul SDK iPhone, Apple ne ofera o veste proasta, care strica ziua fanilor celebrului telefon: se pare ca feature-urile SDK-ului nu vor putea fi folosite pana la update-ul la versiunea 2.0 in cazul lui...

Dupa ce ne bucuram sa aflam ca s-a lansat mult-asteptatul SDK iPhone, Apple ne ofera o veste proasta, care strica ziua fanilor celebrului telefon: se pare ca feature-urile SDK-ului nu vor putea fi folosite pana la update-ul la versiunea 2.0 in cazul lui iPhone si iPod Touch.

Un soi de "priviti dar nu atingeti" intreaga actiune, acum ca am vazut ce poate face acest SDK si deja fanii tech salivau intuindu-i potentialul. Va trebui sa asteptam pana in iunie pentru a vedea update-ul de software 2.0, care soseste gratuit si include si App Store. Anumiti developeri vor avea sansa sa foloseasca o versiune beta a update-ului 2.0 pentru a-si testa aplicatiile, incepand de azi, dar ceva ne spune ca vom vedea in curand pe Internet o versiune "sparta" a softului.

Pe langa feature-urile ce au legatura cu SDK-ul, varianta 2.0 aduce si functii noi cum ar fi controlul parental, care permite parintilor sa seteze browserul Safari astfel incat copiii sa fie protejati de continuturi nepotritive. De asemenea parintii vor putea sa blocheze App Store, magazinul de unde veti putea descarca aplicatii pentru iPhone contra cost. In cele din urma update-ul 2.0 va sosi cu o functionalitate imbunatatita a mailului, inclusiv vizualizarea fisierelor PowerPoint si stergerea/mutarea in masa a mesajelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×