Contul media Romtelecom gestionat de United Media

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 1.616 ori
<b>Contul media Romtelecom gestionat de United Media</b>United Media este agentia aleasa pentru a gestiona contul media al Romtelecom, estimat la o valoare de 10 milioane de euro. Decizia a fost luat dupa 3 luni de deliberari, dupa ne informeaza dailybusiness.ro. Contractul va fi pus in aplicare incepand cu...

United Media este agentia aleasa pentru a gestiona contul media al Romtelecom, estimat la o valoare de 10 milioane de euro. Decizia a fost luat dupa 3 luni de deliberari, dupa ne informeaza dailybusiness.ro.

Contractul va fi pus in aplicare incepand cu data de 1 aprilie 2008, iar de remarcat este faptul ca reprezentantii Romtelecom nu au anuntat valoarea contului media mentionat anterior. Totusi, unele surse il estimeaza la aproximativ 10 milioane de euro. United Media a fost considerata o favorita pentru castigarea contului Romtelecom, inca de la inceput, in special daca luam in calcul experienta pe care o are in domeniu, administrand si contul Cosmote.

In urma licitatiei, care i-a avut pe cei de la United Media drept castigatori, aceasta agentie va colabora cu Romtelecom in urmatorul an, cand vine vorba de planificare si achizitionare de media. Licitatia a avut loc in decembrie 2007, iar la aceasta au participat 8 agentii, inclusiv nume mari ca Mindshare, Media Direction, Starcom sau MediaCom. Acestia din urma sunt detinatorii actuali ai contractului de media Romtelecom, care va inceta la finalul lunii in curs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×