Dezvăluiri din spatele cortinei BlackBerry: o nouă carte arata cum a picat gigantul şi cum a luat in ras primul iPhone

1.178 ori
<b>Dezvăluiri din spatele cortinei BlackBerry: o nouă carte arata cum a picat gigantul şi cum a luat in ras primul iPhone</b>Dacă despre picajul Nokia &icirc;nainte de preluarea Microsoft nu prea se mai scrie, istoria fiind practic &icirc;ncheiată, căderea BlackBerry e &icirc;ncă un subiect destul de fierbinte. Şi asta pentru că miraculos firma canadiană continua să...

Dacă despre picajul Nokia înainte de preluarea Microsoft nu prea se mai scrie, istoria fiind practic încheiată, căderea BlackBerry e încă un subiect destul de fierbinte. Şi asta pentru că miraculos firma canadiană continua să supravieţuiască. Ei bine azi a apărut o carte care ne oferă informaţii din culisele decăderii acestui fost mare producător de smartphone-uri.

Cartea poartă numele de "Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry" şi îi are ca autori pe Jacquie McNish şi Sean Silcoff. Un capitol interesant e legat de reacţia celor doi co-CEO ai companiei, în momentul în care au văzut primul iPhone. Mike Lazaridis şi Jim Balsillie nu au luat în serios handsetul, desi au parut oarecum fascinati de el.

Laziridis ar fi zis "cum au făcut asta?", atunci când Steve Jobs prezenta playerul muzical, video şi hărţile pe iPhone. Oficialul afirma şi că funcţiile terminalului Apple ar fi provocat picaje de reţea. Fascinat de prezentare, Laziridis s-a dus la Balsillie, afirmând că "băieţii ăştia sunt foarte, foarte buni", dar Balsillie a zis doar că "vom fi bine". Aparent nu a fost aşa..

Cartea poate fi comandată de pe Amazon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×