Digg Reader, Încă o alternativă la Google Reader!

879 ori
<b>Digg Reader, Încă o alternativă la Google Reader!</b>Pe 1 iulie Google Reader se va închide și de vreme ce știm asta de câteva luni bune, mulți au început deja să caute alternative la acest serviciu. Companii rivale au început să ofere alternative la feed readerul RSS, printre care și foarte...

Pe 1 iulie Google Reader se va închide și de vreme ce știm asta de câteva luni bune, mulți au început deja să caute alternative la acest serviciu. Companii rivale au început să ofere alternative la feed readerul RSS, printre care și foarte popularul Feedly. Ei bine salvarea pare a veni de la Digg azi.

Digg a anunțat un nou produs care se va numi Digg Reader și care nu va sosi ca aplicație de sine stătătoare, ci mai degrabă ca un download de aplicație principală Digg, cu funcție secundară de reader. CEO-ul Digg, Andrew McLaughlin afirmă că Reader va fi un produs utilizat pentru sortarea informației și catalogarea sa în funcție de importanță și interesul utilizatorului.

La ora actuală Feedly a fost adoptat la scară largă drept alternativă la Google Reader, dar mulți dintre noi spera ca pe viitor Google să vină cu un serviciu înlocuitor pentru produsul său casat pe 1 iulie. Ca de obicei părerile voastre sunt binevenite și așteptam sugestii de alte readere în zona de comentarii de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×