RCS&RDS dă startul campaniei estiValul Digi; 16.000 de premii sunt așteptate să fie câștigate la malul mării

1.848 ori
<b>RCS&RDS dă startul campaniei estiValul Digi; 16.000 de premii sunt așteptate să fie câștigate la malul mării</b>&Icirc;n timp ce unii dintre noi deja și-au epuizat zilele de concediu, pentru alții abia acum &icirc;ncepe cu adevărat vacanța, iar malul mării este de departe cea mai aleasă destinație. Tocmai de aceea, cei de la RCS&RDS s-au g&acirc;ndit să le...

În timp ce unii dintre noi deja și-au epuizat zilele de concediu, pentru alții abia acum începe cu adevărat vacanța, iar malul mării este de departe cea mai aleasă destinație. Tocmai de aceea, cei de la RCS&RDS s-au gândit să le ofere celor de la malul mării încă un motiv de distracție.

Astfel, în perioada 14 iulie - 6 septembrie, pe plaja special amenajată lângă hotelul Ovidiu din stațiunea Mamaia, estiValul Digi va fi locul potrivit pentru distracție alături de întreaga familie. În cadrul acestei campanii, RCS&RDS va oferi peste 16.000 premii ce pot fi câștigate de către privitorii de la fața locului.

Timp de 2 luni, Digi va oferi un maraton de distracție unde vizitatorii vor avea la dispoziție mai multe zone dedicate distracției: fitness, fotbal, volei, popice pe plajă, înot cu salteaua, sau chiar și karaoke sub duș.

Orar:

  • Iulie - de luni până duminică în intervalul orar 8:00 - 17:30

  • August - de vineri până duminică între 19:30 - 23:00

De asemenea, va exista și o zonă denumită Test Technology unde participanții vor putea testa serviciul de telefonie mobilă, Digi Mobil, aplicațiile Digi Oriunde, Digi Online, dar și telefoanele Huawei P8 și P8 Lite. Partenerul RCS&RDS pentru această campanie este Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×