RCS&RDS dă startul campaniei estiValul Digi; 16.000 de premii sunt așteptate să fie câștigate la malul mării

1.822 ori
<b>RCS&RDS dă startul campaniei estiValul Digi; 16.000 de premii sunt așteptate să fie câștigate la malul mării</b>&Icirc;n timp ce unii dintre noi deja și-au epuizat zilele de concediu, pentru alții abia acum &icirc;ncepe cu adevărat vacanța, iar malul mării este de departe cea mai aleasă destinație. Tocmai de aceea, cei de la RCS&RDS s-au g&acirc;ndit să le...

În timp ce unii dintre noi deja și-au epuizat zilele de concediu, pentru alții abia acum începe cu adevărat vacanța, iar malul mării este de departe cea mai aleasă destinație. Tocmai de aceea, cei de la RCS&RDS s-au gândit să le ofere celor de la malul mării încă un motiv de distracție.

Astfel, în perioada 14 iulie - 6 septembrie, pe plaja special amenajată lângă hotelul Ovidiu din stațiunea Mamaia, estiValul Digi va fi locul potrivit pentru distracție alături de întreaga familie. În cadrul acestei campanii, RCS&RDS va oferi peste 16.000 premii ce pot fi câștigate de către privitorii de la fața locului.

Timp de 2 luni, Digi va oferi un maraton de distracție unde vizitatorii vor avea la dispoziție mai multe zone dedicate distracției: fitness, fotbal, volei, popice pe plajă, înot cu salteaua, sau chiar și karaoke sub duș.

Orar:

  • Iulie - de luni până duminică în intervalul orar 8:00 - 17:30

  • August - de vineri până duminică între 19:30 - 23:00

De asemenea, va exista și o zonă denumită Test Technology unde participanții vor putea testa serviciul de telefonie mobilă, Digi Mobil, aplicațiile Digi Oriunde, Digi Online, dar și telefoanele Huawei P8 și P8 Lite. Partenerul RCS&RDS pentru această campanie este Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×