Cei de la Huawei explică de ce nu mai produc terminale Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.250 ori
<b>Cei de la Huawei explică de ce nu mai produc terminale Windows Phone</b>Huawei și-a exprimat recent intenția de a nu lansa telefoane cu Windows Phone la bord, pentru simplul motiv ca un astfel de device e greu de diferențiat față de rivali. Au trecut 2 ani de la ultimul model WP de la Huawei, iar firma nu are planuri noi...

Huawei și-a exprimat recent intenția de a nu lansa telefoane cu Windows Phone la bord, pentru simplul motiv ca un astfel de device e greu de diferențiat față de rivali. Au trecut 2 ani de la ultimul model WP de la Huawei, iar firma nu are planuri noi de acest gen.

Shao Yang, CMO pe secțiunea Devices de la Huawei a acordat recent un interviu, în care a făcut aceste declarații. El a afirmat că marea problemă a lui Windows Phone e lipsa de personalizare, ducând la o mare similaritate a terminalelor diferiților producători. Huawei are libertatea de a implementa Emotion UI pe Android, oferind un look diferit terminalelor cu acest OS la bord.

Acest lucru nu este posibil și pe Windows Phone, iar Microsoft are reglementări stricte la acest capitol. în schimb, Huawei are planuri legate de Windows 10 și pregătește chiar tablete dual boot pentru viitorul apropiat. Cel puțin una va sosi la MWC 2015 la finalul acestei luni și știm că și un phablet Mate ar trebui să fie pe drum, plus câteva purtabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×