Directorul executiv Huawei declară că nimeni nu a făcut bani din lansarea de terminale Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Huawei 930 ori
<b>Directorul executiv Huawei declară că nimeni nu a făcut bani din lansarea de terminale Windows Phone</b>După ce acum câteva luni, șeful segmentului business consumer Huawei, declara faptul că experimentul cu sistemul de operare Windows Phone s-a dovedit a fi un adevărat eșec pentru companie, în special datorită faptului că nu s-a reușit...

După ce acum câteva luni, șeful segmentului business consumer Huawei, declara faptul că experimentul cu sistemul de operare Windows Phone s-a dovedit a fi un adevărat eșec pentru companie, în special datorită faptului că nu s-a reușit convingerea consumatorilor pentru achiziția unui astfel de device, iată că astăzi directorul executiv Huawei face o mică completare.

Joe Kelly, directorul executiv al companiei de origine chineză, susține că la momentul lansării celor două terminale din portofoliu cu Windows Phone, mai precis Ascend W1, respectiv Ascend W2, profitul înregistrat din vânzarea acestor terminale a fost aproape inexistent, declarând totodată și faptul că nimeni nu a făcut bani din lansarea de produse WP.

Cu toate acestea, s-ar putea ca declarația celor de la Huawei să fie făcută doar pe baza experienței proprii cu acest sistem de operare, luând în calcul faptul că terminalele Windows Phone încep a fi încet încet considerate soluții demne de luat în seamă atunci când se optează pentru alegerea unui nou smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×