PuzzlePhone este un nou device modular ce ar putea fi lansat comercial În 2015

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 961 ori
<b>PuzzlePhone este un nou device modular ce ar putea fi lansat comercial În 2015</b>Dacă până în acest moment schimbarea unei componente a smartphone-ului nostru cu ceva de nouă generație ni se părea de domeniul unui viitor îndepărtat, acest lucru a ajuns realitate prin intermediul celor de la Google care ne-au prezentat atât...

Dacă până în acest moment schimbarea unei componente a smartphone-ului nostru cu ceva de nouă generație ni se părea de domeniul unui viitor îndepărtat, acest lucru a ajuns realitate prin intermediul celor de la Google care ne-au prezentat un smartphone modular denumit Project Ara.

Astăzi, dăm peste o nou startup de origine finlandeză, mai precis Circular Devices, companie ce dorește lansarea comercială a unui device modular denumit PuzzlePhone chiar anul viitor. Aflăm că acest terminal sosește cu 3 module - coloana vertebrală, inima și creierul, componente ce integrează la rândul lor alte elemente.

Astfel, în timp ce coloana vertebrală va conține panoul LCD, butoanele fizice, difuzoarele și microfonul, inima acestui device va fi nimeni alta decât bateria însotiță de alte câteva elemente electronice. După cum era de așteptat, cel de-al treilea modul va conține procesorul și senzorul camerei foto.

Ulterior, în funcție de dorința consumatorilor, telefonul va putea fi customizat după bunul plac, oferindu-se atât soluții pentru cei interesați de performanță, cât și pentru cei care găsesc mai utilă prezența unei baterii de înaltă capacitate. Cum vi se pare această idee a celor de la Circular Devices?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×