Directorul Google, Eric Schmidt ne promite telefoane fenomenale de la Motorola, susține relația bună cu Samsung

Autor:  | Publicat în:  Google 990 ori
<b>Directorul Google, Eric Schmidt ne promite telefoane fenomenale de la Motorola, susține relația bună cu Samsung</b>în ultimele săptămâni am tot văzut zvonuri legate de o posibilă ruptura dintre Google și Samsung, pe tema lui Android. Aparent, Samsung vrea această platformă doar pentru sine, fără o împarți cu rivali, dar toate aceste speculații au fost...

în ultimele săptămâni am tot văzut zvonuri legate de o posibilă ruptura dintre Google și Samsung, pe tema lui Android. Aparent, Samsung vrea această platformă doar pentru sine, fără o împarți cu rivali, dar toate aceste speculații au fost dezmințite de Eric Schmidt, director al companiei, care recent a acordat un interviu.

Interviul a venit în cadrul conferinței D: Dive Into Mobile, unde Schmidt a afirmat că relația cu Samsung este una importantă pentru Google. Legat de zvonurile că Google ar fi deranjată de anvergura companiei Samsung, care a devenit un colos, oficialul Eric Schmidt afirmă că și acestea sunt false și că relația dintre companii este una de prietenie. Dacă vreți să aflați și motivul pentru care au apărut zvonurile, ei bine tututor li s-a părut ciudat că Google nu are stand la MWC, după câțiva ani în care ne-au obișnuit cu zone grandioase în cadrul showului, cu trenulețe din gadgeturi și alte asemeanea artificii.

Trecând la alt subiect, directorul Google a declarat că Motorola pregătește o serie de telefoane fenomenale, cu tehnologie de nouă generație cu adevărat impresionantă. Aflăm de la Schmidt că "producătorii de smartphone-uri sunt capitaliști și că toți pot obține profit". Se poate spune că e loc pentru toți pe piață, dar Samsung are în mod clar un avantaj, lansând cel puțin o duzină sau mai mult de smartphone-uri Android pe an, în vreme ce mai toți rivalii săi au doar pe jumătate sau doar un singur model.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×