Directorul Huawei ia la țintă Apple: "Vrem să fim mai mari decât ei!"

Autor:  | Publicat în:  Huawei 965 ori
<b>Directorul Huawei ia la țintă Apple: "Vrem să fim mai mari decât ei!"</b>Directorul faimosului producător chinez Huawei a declarat într-un interviu recent că dorește ca firma pe care o conduce să ajungă mai mare decât Apple. El a afirmat și că Apple e în declin acum și că dorește ca Huawei să îi ia locul. &nbsp;...

Directorul faimosului producător chinez Huawei a declarat într-un interviu recent că dorește ca firma pe care o conduce să ajungă mai mare decât Apple. El a afirmat și că Apple e în declin acum și că dorește ca Huawei să îi ia locul.

Problema principală pe care o are Huawei e percepția proastă cu privire la această companie. în SUA spre exemplu există temeri cu privire la spionaj, atât industrial, cât și guvernamental, de aceea creatorul lui Ascend P6 nu prea prinde contracte în State. Am văzut și un clip drăguț de promovare, în care americanii erau întrebați cum se pronunță "Huawei" și aveau probleme cu acest nume.

Huawei dorește să fie unul dintre cei mai mari 3 producători de telefoane până la finalul lui 2015. în această idee, compania a avut recent un eveniment organizat cu fast pentru debutul lui Huawei Ascend P6, la care au participat jurnaliști din Europa, Africa și alte regiuni, la invitația Huawei.

Revenind la Richard Yu, bossul Huawei menționat mai sus a declarat și că producătorul chinez are o relație bună cu Google și că dorește ca Android să fie mai user-friendly, de aici și modificările aduse acestui OS prin interfața personalizată. Fiți sinceri, voi ați cumpăra un flagship Huawei acum? Dacă da de ce?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×