Discuţiile de achiziţie între Vodafone şi Liberty Global au picat; UPC nu mai intră sub umbrela roşie

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.061 ori
<b>Discuţiile de achiziţie între Vodafone şi Liberty Global au picat; UPC nu mai intră sub umbrela roşie</b>Scriam &icirc;n luna mai a acestui an ca achiziţia Vodafone - Liberty Global a primit undă verde de la CEO-ul acestei din urmă companii, urm&acirc;nd ca şi UPC să ajungă sub umbrelă operatorului. Ei bine, azi aflăm că discuţiile dintre cele...

Scriam în luna mai a acestui an ca achiziţia Vodafone - Liberty Global a primit undă verde de la CEO-ul acestei din urmă companii, urmând ca şi UPC să ajungă sub umbrelă operatorului. Ei bine, azi aflăm că discuţiile dintre cele două companii au eşuat.

E bizar să aflăm acest lucru, mai ales că şi pe plan local au existat indicii care duceau cu gândul la o viitoare preluare a UPC de către Vodafone. Ultima confirmare a discuţiilor dintre companii venea pe 5 iunie 2015, dar la acel moment se referea la un schimb de logistică şi tehnologie între Liberty şi Vodafone. Azi Vodafone anunţa că discuţiile s-au încheiat.

Analiştii afirmă că îndoielile oficialilor Liberty au pus în umbra preluarea, mai ales cea a directorului John Malone. Acelaşi Malone afirma săptămâna trecută că Germania, Marea Britanie şi Olanda sunt pieţe ideale pentru extinderea companiei pe care o conduce. Deutsche Telekom ar fi făcut presiuni pentru ca înţelegerea dintre cele două firme să nu aibă loc, cel puţin deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×